HACCPと水産食品
Author(s)
Bibliographic Information
HACCPと水産食品
(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 125)
恒星社厚生閣, 2000.10
- Other Title
-
HACCP (ハサップ) と水産食品
HACCP and seafood products
- Title Transcription
-
HACCP ト スイサン ショクヒン
Available at / 105 libraries
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
660.8||Sui||||図書館190000005848
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
660.8:N77:1255010010642
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 各節末
Description and Table of Contents
Description
本書は、HACCPについて理解を深め、水産物HACCPの微生物学的および化学的危害因子についての最新の知見をとりまとめ、またHACCP導入に当たっての問題点などを整理したものである。
Table of Contents
- 1 HACCPの現状と課題
- 2 水産食品の危害因子(腸炎ビブリオ;小型球形ウイルス;ボツリヌス菌;ヒスタミン生成菌;自然毒)
- 3 水産食品のHACCPシステム(ねり製品;HACCP導入における実践上の課題)
by "BOOK database"