Bibliographic Information

HACCPと水産食品

藤井建夫, 山中英明編

(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 125)

恒星社厚生閣, 2000.10

Other Title

HACCP (ハサップ) と水産食品

HACCP and seafood products

Title Transcription

HACCP ト スイサン ショクヒン

Available at  / 105 libraries

Note

文献: 各節末

Description and Table of Contents

Description

本書は、HACCPについて理解を深め、水産物HACCPの微生物学的および化学的危害因子についての最新の知見をとりまとめ、またHACCP導入に当たっての問題点などを整理したものである。

Table of Contents

  • 1 HACCPの現状と課題
  • 2 水産食品の危害因子(腸炎ビブリオ;小型球形ウイルス;ボツリヌス菌;ヒスタミン生成菌;自然毒)
  • 3 水産食品のHACCPシステム(ねり製品;HACCP導入における実践上の課題)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA48613181
  • ISBN
    • 4769909233
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    109p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top