Novel methods for enjoying the beneficial effects to human health and maintaining the safety of seafood in the 21th century : report of research project for the C.O.E. 21世紀型食資源の複合的機能活用と危害因子制御に関する研究 : 「卓越した研究プロジェクトC.O.E.に向けた研究」成果報告書

著者

書誌事項

Novel methods for enjoying the beneficial effects to human health and maintaining the safety of seafood in the 21th century : report of research project for the C.O.E. = 21世紀型食資源の複合的機能活用と危害因子制御に関する研究 : 「卓越した研究プロジェクトC.O.E.に向けた研究」成果報告書

Department of Food Science and Technology, Tokyo University of Fisheries, 2000.5

タイトル読み

21セイキガタ ショク シゲン ノ フクゴウテキ キノウ カツヨウ ト キガイ インシ セイギョ ニ カンスル ケンキュウ : タクエツ シタ ケンキュウ プロジェクト C.O.E. ニ ムケタ ケンキュウ セイカ ホウコクショ

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注記

Term: Apr/1999-Mar/2000

Members: project leader: Hideaki Yamanaka, investigators: Tateo Fujii ... et al

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA51961845
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    engjpn
  • 出版地
    Tokyo
  • ページ数/冊数
    381 p.
  • 大きさ
    30cm
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