Bibliographic Information

わかりやすい栄養学

吉田勉編 ; 伊藤順子[ほか]共著

三共出版, 2001.4

Title Transcription

ワカリヤスイ エイヨウガク

Available at  / 74 libraries

Note

参考文献: p153-154

Description and Table of Contents

Description

簡潔に要点を踏まえた教科書。管理栄養士・栄養士養成課程を含めた大学・短大・専門学校はもちろん、栄養学の理解とそれに基づく実践を目指す人々に対する座右の書・参考書でもある。

Table of Contents

  • 序論
  • 1 消化と吸収
  • 2 たんぱく質
  • 3 脂肪
  • 4 炭水化物
  • 5 エネルギー
  • 6 無機質
  • 7 ビタミン
  • 付表

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA52075607
  • ISBN
    • 4782704313
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 158p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top