Essentials of food science

著者

    • Vaclavik, Vickie A.
    • Christian, Elizabeth W.

書誌事項

Essentials of food science

Vickie A. Vaclavik ; contributing author, Elizabeth W. Christian

(Food science texts series)

Aspen, c1999

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注記

Includes bibliographical references and index

内容説明・目次

内容説明

An Aspen Food Science Text Series Book. Essentials of Food Science presents introductory principles to those interested in the basics of food science. Chapters are aligned with the Food Pyramid, and introduce food science principles in an easy-to-read format. This book will be useful to anyone in a food profession and provides the groundwork for further study. Includes Instructor's manual.

「Nielsen BookData」 より

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA54053092
  • ISBN
    • 0834212684
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Gaithersburg
  • ページ数/冊数
    xvii, 417 p.
  • 大きさ
    26 cm
  • 親書誌ID
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