味とにおい : 感覚の科学 : 味覚と嗅覚の22章

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味とにおい : 感覚の科学 : 味覚と嗅覚の22章

グラハム・ベル, アネスリー・ワトソン編 ; 川口健夫訳

フレグランスジャーナル社, 2002.6

Other Title

Tastes and aromas : chemical senses in science and industry

Tastes & aromas

Title Transcription

アジ ト ニオイ : カンカク ノ カガク : ミカク ト キュウカク ノ 22ショウ

Available at  / 133 libraries

Note

References: 各章末

Details

  • NCID
    BA56909194
  • ISBN
    • 4894790521
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 234p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
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