Bibliographic Information

新・食品学 : 総論・各論

菅原龍幸, 福澤美喜男編著 ; 飯野久栄 [ほか] 共著

建帛社, 2002.4

Other Title

食品学 : 新

Title Transcription

シン ショクヒンガク : ソウロン カクロン

Available at  / 55 libraries

Note

その他の著者: 佐々木弘子, 橋本俊二郎, 松本富子

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 総論(食品;食品の一般成分;食品の嗜好成分;食品の特殊成分;食品の物性)
  • 第2編 各論(食品の供給と消費;穀類;いも類;豆類;種実類 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA57006099
  • ISBN
    • 4767902630
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 364p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top