新・食品学 : 総論・各論
Author(s)
Bibliographic Information
新・食品学 : 総論・各論
建帛社, 2002.4
- Other Title
-
食品学 : 新
- Title Transcription
-
シン ショクヒンガク : ソウロン カクロン
Available at / 55 libraries
-
Library, Doshisha Women's College of Liberal Arts今
Z498.51||S9612WD;0381018938/WD;0381018946/WD;0381018954
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 佐々木弘子, 橋本俊二郎, 松本富子
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1編 総論(食品;食品の一般成分;食品の嗜好成分;食品の特殊成分;食品の物性)
- 第2編 各論(食品の供給と消費;穀類;いも類;豆類;種実類 ほか)
by "BOOK database"