わが家で作る料亭の味和風料理 : 伝統を踏まえ、現代に合った素材と手法で

Bibliographic Information

わが家で作る料亭の味和風料理 : 伝統を踏まえ、現代に合った素材と手法で

志の島忠[著]

(マイライフシリーズ特集版, no.558)

グラフ社, 2002.1

改訂版

Other Title

和風料理 : わが家で作る料亭の味

Title Transcription

ワガヤ デ ツクル リョウテイ ノ アジ ワフウ リョウリ : デントウ オ フマエ ゲンダイ ニ アッタ ソザイ ト シュホウ デ

Available at  / 1 libraries

Note

初版の書名:新日本料理

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA59010621
  • ISBN
    • 4766206592
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    64p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top