畜産食品の事典
Author(s)
Bibliographic Information
畜産食品の事典
朝倉書店, 2002.11
- Title Transcription
-
チクサン ショクヒン ノ ジテン
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
畜産食品の事典
2002.11.
-
畜産食品の事典
Available at / 165 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
648.036||H95101061262
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
648.03:H955010198454
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の編者: 沖谷明紘, 吉川正明, 八田一
文献: 項末
Description and Table of Contents
Description
本書は、畜産食品に関する最新の情報をわかりやすく伝えるために編集されたものである。
Table of Contents
- 総論(畜産食品と食文化;畜産食品の経済・流通 ほか)
- 1 乳(乳利用の歴史;牛乳の生産と消費動向 ほか)
- 2 食肉(食肉利用の歴史;食肉用家畜の種類 ほか)
- 3 食用卵(食用卵の種類;食用卵利用の歴史 ほか)
- 4 畜産食品と微生物(微生物の歴史;発酵と呼吸 ほか)
by "BOOK database"