鍋もの 汁もの
Author(s)
Bibliographic Information
鍋もの 汁もの
(聞き書ふるさとの家庭料理 / 農山漁村文化協会編, 10)
農山漁村文化協会, 2002.12
- Other Title
-
鍋もの汁もの
- Title Transcription
-
ナベモノ シルモノ
Available at / 276 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596.21||N97||101052731
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
596.08||Ki22||1020016737
-
596.21/N 66/80011256280011253
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
解説: 奥村彪生
Description and Table of Contents
Description
本書では、日本人に親しまれている鍋もの、汁ものを収めている。
Table of Contents
- 魚と肉の鍋もの、汁もの(あきあじの粕汁(浜中町);くじな汁(松前町) ほか)
- すり身鍋、すり身汁(きじ骨のだんご汁(東和町);いわしのかまぼこの味噌汁(男鹿市) ほか)
- 精進鍋、精進汁(けの汁(平舘村);ずんた汁(東通村) ほか)
- だんご汁(だしもち(松前町);いものおづけばっと(東通村) ほか)
by "BOOK database"