Bibliographic Information

食品加工学

森孝夫編

(新食品・栄養科学シリーズ, . 食べ物と健康||タベモノ ト ケンコウ ; 3)

化学同人, 2003.3

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

Available at  / 108 libraries

Note

新ガイドライン準拠

参考書: もう少し詳しく学びたい人のために: p141

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 序論
  • 2 農産食品の加工
  • 3 畜産食品の加工
  • 4 水産食品の加工
  • 5 食用油脂および調味食品
  • 6 嗜好食品およびインスタント食品
  • 7 食品の加工法
  • 8 食品の保存法
  • 9 食品の包装
  • 10 加工食品の規格と表示制度
  • 11 加工食品と食品衛生

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA62079400
  • ISBN
    • 9784759804768
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    x, 148p, 図版1枚
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top