Bibliographic Information

秋のおかず

農山漁村文化協会編

(聞き書ふるさとの家庭料理 / 農山漁村文化協会編, 13)

農山漁村文化協会, 2003.8

Title Transcription

アキ ノ オカズ

Available at  / 261 libraries

Note

解説: 奥村彪生

Description and Table of Contents

Description

本書では、日本の秋の豊饒をとりいれた料理を、その主材料によって野菜、豆類、果実・きのこ、海の幸、川・池の幸、肉・卵、などの六大グループに分けて紹介しました。

Table of Contents

  • 野菜のおかず
  • 豆類、豆腐、こんにゃくのおかず
  • 果実、山菜、きのこのおかず
  • 海の幸のおかず
  • 川、池、湖、田んぼの幸のおかず
  • 肉、卵、昆虫のおかず

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA63540913
  • ISBN
    • 9784540030796
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    245, vip
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top