秋のおかず
Author(s)
Bibliographic Information
秋のおかず
(聞き書ふるさとの家庭料理 / 農山漁村文化協会編, 13)
農山漁村文化協会, 2003.8
- Title Transcription
-
アキ ノ オカズ
Available at / 261 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596.21||N97||131056289
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
596.08||Ki22||1320016740
-
596.21/N 66/80011286280011286
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
解説: 奥村彪生
Description and Table of Contents
Description
本書では、日本の秋の豊饒をとりいれた料理を、その主材料によって野菜、豆類、果実・きのこ、海の幸、川・池の幸、肉・卵、などの六大グループに分けて紹介しました。
Table of Contents
- 野菜のおかず
- 豆類、豆腐、こんにゃくのおかず
- 果実、山菜、きのこのおかず
- 海の幸のおかず
- 川、池、湖、田んぼの幸のおかず
- 肉、卵、昆虫のおかず
by "BOOK database"