デリカ

Author(s)

Bibliographic Information

デリカ

大阪あべの辻調理師専門学校, エコール・キュリネール東京国立辻フランス料理専門カレッジ編

(プロ調理の基本 : 完全イラスト, 6)

同朋舎 , 角川書店(発売), 1998.4

Title Transcription

デリカ

Available at  / 4 libraries

Note

『プロ調理の基本 デリカ』(同朋舎出版)を加筆、訂正したもの

Description and Table of Contents

Description

プロとしてマスターしておくべき調理の手順とテクニックを完全図解。さらにポイントやこつを詳しく解説。

Table of Contents

  • 魚介を使ったデリカの作り方
  • 肉類を使ったデリカの作り方
  • 生地と野菜を使ったデリカの作り方

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA63866149
  • ISBN
    • 481041017X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    197p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top