基礎栄養学
Author(s)
Bibliographic Information
基礎栄養学
(スタンダード栄養・食物シリーズ, 9)
東京化学同人, 2004.3
- Title Transcription
-
キソ エイヨウガク
Available at / 137 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.5:Se98:95010256815
-
498.55||Ku56,498.55||Ku56,498.55||Ku56,498.55||Ku561200129004,1200131177,1200131178,1200134237
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の編者: 鈴木恵美子, 脊山洋右, 野口忠, 藤原葉子
参考図書: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1部 総論(健康と栄養;食生活と健康;栄養学史;栄養素の機能 ほか)
- 第2部 各論(糖質;脂質;タンパク質;ビタミン ほか)
by "BOOK database"