四季のケーキ・デザイン : 粉と砂糖とクリームでアートする洋菓子

Bibliographic Information

四季のケーキ・デザイン : 粉と砂糖とクリームでアートする洋菓子

本橋雅人著

(旭屋出版MOOK, . スーパー・パティシェ・ブック||スーパー パティシェ ブック)

旭屋出版, 2003.3

Title Transcription

シキ ノ ケーキ デザイン : コナ ト サトウ ト クリーム デ アート スル ヨウガシ

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BA6933950X
  • ISBN
    • 4751103598
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    112p
  • Size
    28cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top