Bibliographic Information

食品加工学

菅原龍幸編著 ; 小田尚子 [ほか] 共著

(Nブックス)

建帛社, 2004.11

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

Available at  / 57 libraries

Description and Table of Contents

Description

本書の内容は、総論として食品の保蔵、食品加工の操作、食品の包装、食品加工の新技術、食品加工と食品成分の変化、加工食品と安全性、保健機能食品、加工食品の規格基準と品質表示、各論として農産加工、畜産加工、水産加工、発酵食品、調味料・嗜好食品、インスタント食品、食用油脂、コピー食品となっている。

Table of Contents

  • 総論(食品の保蔵;食品加工の操作;食品の包装;食品加工の新技術 ほか)
  • 各論(農産加工;畜産加工;水産加工;発酵食品 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA69631465
  • ISBN
    • 4767903203
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 200p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top