Bibliographic Information

食用油脂入門

神村義則監修

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2004.10

新訂版

Title Transcription

ショクヨウ ユシ ニュウモン

Available at  / 41 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 油の歴史
  • 油脂とは
  • 油脂の化学
  • 油脂の劣化とその防止法
  • 油脂の機能、役割、使い方
  • 油と栄養
  • 油脂の生産と消費
  • 植物油脂の製造法
  • 植物油脂の用途
  • 油の分析評価法
  • 油脂の加工と利用
  • 油脂の副産物と誘導体
  • 連産物(油粕)
  • 油の取扱い方法
  • 流通関係
  • 油と法規制
  • 最近の話題
  • 用語集

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA69880481
  • ISBN
    • 4889271244
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xiv, 253p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top