Bibliographic Information

応用栄養学

近藤和雄 [ほか] 編

(スタンダード栄養・食物シリーズ, 10)

東京化学同人, 2005.5

Title Transcription

オウヨウ エイヨウガク

Available at  / 164 libraries

Note

その他の編者: 鈴木恵美子, 脊山洋右, 藤原葉子

参考図書: 節末にあり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1部 栄養マネジメント(栄養マネジメントの基礎;栄養必要量の科学的根拠)
  • 第2部 ライフステージと栄養(概論;妊娠期;授乳期 ほか)
  • 第3部 ライフスタイルと栄養(労作栄養;運動・スポーツと栄養;環境と栄養)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA7187314X
  • ISBN
    • 4807914421
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 280p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top