Bibliographic Information

最新調理 : 基礎と応用

高木節子, 加田静子編

朝倉書店, 2005.9

Title Transcription

サイシン チョウリ : キソ ト オウヨウ

Available at  / 74 libraries

Note

文献: p188

Description and Table of Contents

Description

最新2005年版は、調理の一般的知識と日本料理、西洋料理、中国料理をもとにして、基礎から応用調理へと記述を広げ、理想的に調理実習が展開できるように系統立てた。

Table of Contents

  • 1 調理を学ぶにあたって
  • 2 日本料理
  • 3 西洋料理
  • 4 中国料理
  • 5 加工食品
  • 6 保存食
  • 7 特別食
  • 8 行事食

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA74048426
  • ISBN
    • 9784254610437
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 191p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top