Bibliographic Information

肉・卵図鑑

講談社編

(旬の食材, 別巻)

講談社, 2005.11

Other Title

Meats & eggs

Title Transcription

ニク タマゴ ズカン

Available at  / 94 libraries

Description and Table of Contents

Description

健康的な食生活を支える肉と卵の集大成。豊かな食卓を約束!肉・卵の食材情報満載。食卓にうまさと満足感をもたらす牛肉をはじめ、豚肉、鶏肉、羊肉、馬肉、猪肉、兎肉、鶏卵、そしてチーズ、ハム、ソーセージなどの加工食品まで、吟味された最高品質の肉と卵の食材250余種を収録。栄養成分値図表を掲載。

Table of Contents

  • 牛肉
  • 豚肉
  • 羊肉
  • 馬肉
  • 鶏肉
  • 肉料理の基本
  • 卵料理の基本
  • ハム ソーセージ、ベーコン ビーフ干し肉
  • 卵加工食品
  • チーズ
  • 畜産食品覚え書き

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA74260067
  • ISBN
    • 4062701383
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    167p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top