新・ドイツの森の料理人

Bibliographic Information

新・ドイツの森の料理人

野田浩資著

里文出版, 2005.10

Other Title

新ドイツの森の料理人

Title Transcription

シン ドイツ ノ モリ ノ リョウリニン

Available at  / 31 libraries

Description and Table of Contents

Description

ドイツ料理のプロが教える、最新ドイツ情報と料理のレシピ26種。

Table of Contents

  • 最近のドイツ食文化事情
  • 野菜の王様
  • 特色ある地方のスープ
  • バラエティ豊かなサラダ
  • 各地方の家庭の味
  • 鍋料理
  • ドイツのチーズ
  • ドイツ各地方の食文化
  • 香辛料の歴史
  • 燻製の始まり
  • 豚とソーセージ
  • 野禽料理
  • ドイツのワイン

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA74617758
  • ISBN
    • 4898062393
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    125p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top