食品工学ハンドブック
Author(s)
Bibliographic Information
食品工学ハンドブック
朝倉書店, 2006.1
- Title Transcription
-
ショクヒン コウガク ハンドブック
Available at / 226 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
588.036||N71110006003
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588.036:N715010444163
-
588.036/N 62/80027776280027775
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 各節末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1編 食品製造基盤技術(流動・輸送;加熱・冷却・凍結・解凍 ほか)
- 第2編 食品品質保持・安全技術(鮮度・品質の評価と保持;包装 ほか)
- 第3編 食品物性(SI(国際)単位系と単位換算表;食品および食品素材の基本的物性 ほか)
- 第4編 食品製造操作・プロセス設計(グルタミン酸ナトリウムの単離精製;粉ミルクプロセスの設計 ほか)
by "BOOK database"