最新食品学 : 総論・各論
Author(s)
Bibliographic Information
最新食品学 : 総論・各論
講談社, 2006.4
第3版
- Other Title
-
最新食品学 : 総論各論
- Title Transcription
-
サイシン ショクヒンガク : ソウロン カクロン
Available at / 119 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||Sa22||3版40000932
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.51:W46:3rd-ed5010450707
-
Library, Doshisha Women's College of Liberal Arts今
Z498.51||W9612WD;0681005943/WD;0681015850/WD;0681015868
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考図書: p181-182
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 緒論
- 2 食品の一般成分
- 3 食品の嗜好成分およびその他の成分
- 4 食品の加工、調理による変化
- 5 食品各論
- 6 これからの食生活
by "BOOK database"