動脈硬化発症・進展の修飾に関与する食品成分の作用機作と予防食品の設計

Bibliographic Information

動脈硬化発症・進展の修飾に関与する食品成分の作用機作と予防食品の設計

研究代表者 今泉勝己

(科学研究費補助金(基盤研究(B))研究成果報告書, 平成16年度-平成17年度)

[九州大学], 2006.5

Title Transcription

ドウミャク コウカ ハッショウ シンテン ノ シュウショク ニ カンヨスル ショクヒン セイブン ノ サヨウ キサク ト ヨボウ ショクヒン ノ セッケイ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 16380090

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA77339538
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [福岡]
  • Pages/Volumes
    1冊
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top