Bibliographic Information

図解食品衛生学

市川富夫 [ほか] 共著

講談社, 2006.12

第3版

Other Title

Food

食品衛生学 : 図解

Title Transcription

ズカイ ショクヒン エイセイガク

Available at  / 97 libraries

Note

その他の著者: 一戸正勝, 伊藤誉志男, 尾上洋一, 金子精一, 舘野つや子, 西島基弘, 堀江正一, 松浦寿喜, 村上りつ子, 吉田博

編集: 講談社サイエンティフィク

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品衛生概論
  • 2 食品と微生物
  • 3 食品の変質
  • 4 食中毒
  • 5 重篤な経口感染症、寄生虫症および衛生動物
  • 6 有害物質による食品の汚染
  • 7 食品添加物
  • 8 残留農薬、動物用医薬品
  • 9 アレルギー物質を含む食品と遺伝子組換え食品

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA80228670
  • ISBN
    • 4061398229
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 222p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top