食品加工・安全・衛生

Author(s)

Bibliographic Information

食品加工・安全・衛生

大鶴勝編 ; 江崎秀男 [ほか] 著

(テキスト食物と栄養科学シリーズ / 大鶴勝 [ほか] 編, 4)

朝倉書店, 2007.2

Other Title

食品加工安全衛生

Title Transcription

ショクヒン カコウ アンゼン エイセイ

Available at  / 134 libraries

Note

その他の著者: 太田義雄, 古賀信幸, 佐藤之紀ほか

参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品の規格と表示制度(規格;表示)
  • 2 食品の生産・加工・流通と栄養(食料生産と栄養;食品と微生物;食品加工と栄養 ほか)
  • 3 食品の安全性と衛生管理(食品衛生行政と法規;食中毒;食品による感染症・寄生虫症 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA81258779
  • ISBN
    • 9784254616446
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 163p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top