食品加工・安全・衛生
Author(s)
Bibliographic Information
食品加工・安全・衛生
(テキスト食物と栄養科学シリーズ / 大鶴勝 [ほか] 編, 4)
朝倉書店, 2007.2
- Other Title
-
食品加工安全衛生
- Title Transcription
-
ショクヒン カコウ アンゼン エイセイ
Available at / 134 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.5||Te31||4110009513
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 太田義雄, 古賀信幸, 佐藤之紀ほか
参考文献: 各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 食品の規格と表示制度(規格;表示)
- 2 食品の生産・加工・流通と栄養(食料生産と栄養;食品と微生物;食品加工と栄養 ほか)
- 3 食品の安全性と衛生管理(食品衛生行政と法規;食中毒;食品による感染症・寄生虫症 ほか)
by "BOOK database"