食べ物と健康
Author(s)
Bibliographic Information
食べ物と健康
(管理栄養士受験講座 / 管理栄養士国家試験教科研究会編)
第一出版, 2007.5-2008.1
- 1
- 2
- Title Transcription
-
タベモノ ト ケンコウ
Available at / 82 libraries
-
Aichi Gakuin University Library and Information Center図
1498.5/0714/100944044,
2498.5/0714/200944599 -
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
1498.55||Ka58||140000462,
2498.55||Ka58||240000445 -
Tokiwa University Media and Information Technology Center
1498.55-T-100318301,
2498.55-T-200318302 -
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会
Description and Table of Contents
- Volume
-
1 ISBN 9784804111414
Table of Contents
- 1 人間と食品(食べ物)
- 2 食品の分類
- 3 食品成分の化学構造と物性
- 4 食品の機能性
- 5 食品の規格
- 6 食品の生産・加工・流通と栄養
- 7 食事設計と栄養
- Volume
-
2 ISBN 9784804111421
Table of Contents
- 8 食品の安全性(食品衛生行政と法規;食中毒;食品による感染症・寄生虫症;食品中の汚染物質;食品の変質;食品添加物;食品の器具と容器包装;食品衛生管理;新しい食品の安全性問題)
- 参考資料
by "BOOK database"