Bibliographic Information

食べ物と健康

管理栄養士国家試験教科研究会編

(管理栄養士受験講座 / 管理栄養士国家試験教科研究会編)

第一出版, 2007.5-2008.1

  • 1
  • 2

Title Transcription

タベモノ ト ケンコウ

Available at  / 82 libraries

Note

監修: 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会

Description and Table of Contents

Volume

1 ISBN 9784804111414

Table of Contents

  • 1 人間と食品(食べ物)
  • 2 食品の分類
  • 3 食品成分の化学構造と物性
  • 4 食品の機能性
  • 5 食品の規格
  • 6 食品の生産・加工・流通と栄養
  • 7 食事設計と栄養
Volume

2 ISBN 9784804111421

Table of Contents

  • 8 食品の安全性(食品衛生行政と法規;食中毒;食品による感染症・寄生虫症;食品中の汚染物質;食品の変質;食品添加物;食品の器具と容器包装;食品衛生管理;新しい食品の安全性問題)
  • 参考資料

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA81903112
  • ISBN
    • 9784804111414
    • 9784804111421
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    2冊
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top