洋菓子
Author(s)
Bibliographic Information
洋菓子
(専門料理全書 : イラスト・調理方法・手順付き)
辻学園調理・製菓専門学校 , ジャパンクッキングセンター(発売), 2007.4
改訂
- Title Transcription
-
ヨウガシ
Available at / 31 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596.65||O22110014354
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 定延健二
記述は改訂第2版発行(通刊第11版)による
Description and Table of Contents
Table of Contents
- カラー写真
- 洋菓子の歴史
- 洋菓子教本—作り方編(アントルメ;タルト;フィユタージュ;シュー;古典菓子;ケーク;ショコラ;セック;ドミ・セック&モワルー;コンフィズリー;ルヴェ;グラス)
- 洋菓子教本—基礎実技編(生地;メレンゲ;クリーム;シロップ;シュクル;チョコレート)
- テクニック
- 製菓用具
- 洋菓子専門用語
by "BOOK database"