Bibliographic Information

食を育む水

疋田正博編

(食の文化フォーラム, 25)

ドメス出版, 2007.9

Title Transcription

ショク オ ハグクム ミズ

Available at  / 123 libraries

Note

参考・引用文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 水—それは何者なのか
  • 第1部 飲む水(水とからだ;親水なる水辺から疎水への過程—井戸と水道の機能;水とビジネス;長編コラム 川と旅する、水を旅する)
  • 第2部 水と調理(水と伝統食;水と調理;水とだし;水と加工食品;長編コラム 宮水をたずねて;水のゆくえ—世界の水と料理)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA82989077
  • ISBN
    • 9784810706901
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    239p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top