Bibliographic Information

スパイス入門

山崎春栄著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2008.2

改訂3版

Title Transcription

スパイス ニュウモン

Available at  / 38 libraries

Note

参考文献: p254

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 スパイスの歴史
  • 2 スパイスの定義
  • 3 スパイスの分類および特徴
  • 4 スパイスの産地
  • 5 主要スパイスの輸入実績と市場
  • 6 スパイス各論
  • 7 主なスパイスの呼称

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA86056363
  • ISBN
    • 9784889271331
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iv, 259p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top