Bibliographic Information

HACCP必須技術 : 殺菌からモニタリングまで

横山理雄, 里見弘治, 矢野俊博編

幸書房, 2008.8

改訂

Other Title

HACCP support technology : food safety

HACCP必須技術

Title Transcription

HACCP ヒッス ギジュツ : サッキン カラ モニタリング マデ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 51 libraries

Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品の安全とHACCPを支える技術
  • 食中毒菌・食品腐敗菌の制御
  • 食品の品質劣化と保存技術
  • 包装による食品保存
  • 食品添加物による食品保存
  • 食品工場における洗浄・殺菌
  • 食品工場の清浄区域の設置と管理
  • HACCP対応秤量装置と異物検査機
  • HACCP対応無菌充填包装機
  • HACCP対応モニタリング技術
  • 微生物瀬奥亭方法と測定装置

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA86884773
  • ISBN
    • 9784782101643
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xx, 283p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top