Bibliographic Information

食品衛生学

太田房雄, 西島基弘編著

(管理栄養士講座)

建帛社, 2008.9

第2版

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 71 libraries

Note

文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品衛生行政と関連法規
  • 食品衛生と微生物
  • 食品の変質とその防止
  • 食中毒
  • 食品と寄生虫疾患
  • 有害物質による食品汚染
  • 食品添加物
  • 食品中の残留物質
  • 食品用の器具、容器・包装
  • 食品衛生の管理と対策
  • 食品衛生をめぐる諸問題
  • 関連法規・基準

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Details

  • NCID
    BA87437974
  • ISBN
    • 9784767903736
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 253p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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