食品中の化学物質と安全性
Author(s)
Bibliographic Information
食品中の化学物質と安全性
(食品安全叢書シリーズ)
日本食品衛生協会, 2009.7
- Title Transcription
-
ショクヒンチュウ ノ カガク ブッシツ ト アンゼンセイ
Available at / 149 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.54:N715010504032
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
索引: p181-187
参考文献あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 食品の安全性についての考え方
- 第2章 汚染化学物質の毒性(代謝、解毒を含む)
- 第3章 食品添加物
- 第4章 新開発食品の安全性
- 第5章 企業の対応
- 第6章 食品安全行政の考え方
by "BOOK database"