醸造・発酵食品の事典
Author(s)
Bibliographic Information
醸造・発酵食品の事典
朝倉書店, 2010.1
普及版
- Other Title
-
醸造発酵食品の事典
- Title Transcription
-
ジョウゾウ ハッコウ ショクヒン ノ ジテン
Available at 112 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
Search this Book/Journal
Note
その他の編者: 石川雄章, 蓼沼誠, 長澤道太郎, 永見憲三
文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 総論(醸造の歴史;微生物;醸造の生化学;成分;官能評価;酔いの科学;食品衛生法等の規則)
- 2 各論(酒類(清酒;ビール・発泡酒;ワイン;ブランデー;ウイスキー;スピリッツ;焼酎;リキュール;中国酒;韓国・朝鮮の酒、その他の日本の酒);発酵調味料(醤油;味噌;食酢;みりんおよびみりん類似調味料;魚醤油;豆・野菜発酵食品;畜産発酵食品;水産発酵食品))
by "BOOK database"