Bibliographic Information

基礎栄養学 : 新ガイドライン準拠

灘本知憲, 仲佐輝子編

(新食品・栄養科学シリーズ)

化学同人, 2010.3

第2版

Title Transcription

キソ エイヨウガク : シン ガイドライン ジュンキョ

Available at  / 63 libraries

Note

日本人の食事摂取基準(2010年版)準拠

参考書: p173

付表 日本人の食事摂取基準 (2010年版): p174-185

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 栄養と健康
  • 2 糖質の栄養
  • 3 脂質の栄養
  • 4 たんぱく質の栄養
  • 5 ビタミンの栄養
  • 6 無機質の栄養
  • 7 水分と電解質の代謝
  • 8 機能性非栄養成分
  • 9 エネルギー代謝
  • 10 摂食と消化吸収
  • 11 遺伝子発現と栄養

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB02104198
  • ISBN
    • 9784759805871
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    x, 192p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top