Bibliographic Information

北海道山菜・木の実図鑑

山岸喬, 山岸敦子著

北海道新聞社, 2010.5

Other Title

Edible wild plants & fruits of Hokkaido

山菜木の実図鑑 : 北海道

Title Transcription

ホッカイドウ サンサイ キ ノ ミ ズカン

Available at  / 17 libraries

Note

参考文献: p375

Description and Table of Contents

Description

食べる機会の多い140種類の特徴を切り抜き写真で紹介。便利な写真つきの索引。調理法も充実。野外でも家庭でも、北海道の自然を楽しめる一冊。

Table of Contents

  • 春一番の山菜—4〜5月(アキタブキ;アサツキ;アマニュウ;イワガラミ;エゾイラクサ ほか)
  • ゴールデンウィークの山菜—5月上旬(アキノキリンソウ;エゾゴマナ;エゾニュウ;オオアマドコロ;オオウバユリ ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB0210682X
  • ISBN
    • 9784894535336
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    札幌
  • Pages/Volumes
    376p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top