北海道山菜・木の実図鑑
Author(s)
Bibliographic Information
北海道山菜・木の実図鑑
北海道新聞社, 2010.5
- Other Title
-
Edible wild plants & fruits of Hokkaido
山菜木の実図鑑 : 北海道
- Title Transcription
-
ホッカイドウ サンサイ キ ノ ミ ズカン
Available at / 17 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: p375
Description and Table of Contents
Description
食べる機会の多い140種類の特徴を切り抜き写真で紹介。便利な写真つきの索引。調理法も充実。野外でも家庭でも、北海道の自然を楽しめる一冊。
Table of Contents
- 春一番の山菜—4〜5月(アキタブキ;アサツキ;アマニュウ;イワガラミ;エゾイラクサ ほか)
- ゴールデンウィークの山菜—5月上旬(アキノキリンソウ;エゾゴマナ;エゾニュウ;オオアマドコロ;オオウバユリ ほか)
by "BOOK database"