食品学I・II
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食品学I・II
建帛社, 2010.3
改訂
- Other Title
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改訂食品学I・II
改訂食品学III
- Title Transcription
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ショクヒンガク I II
Available at / 84 libraries
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University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.51:Su22:改5010575933
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Note
五訂増補日本食品標準成分表準拠
その他の共著者: 佐々木弘子, 筒井知己, 橋本俊二郎
文献: 章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1編 総論(食品;食品の一般成分;食品の嗜好成分;食品の特殊成分;食品の物性)
- 第2編 各論(食品の供給と消費;穀類;いも類;豆類;種実類;野菜類;果実類;きのこ類;藻類;食肉類;乳類;卵類;魚介類;油脂類;調味・嗜好食品)
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