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食品学I・II

菅原龍幸, 福澤美喜男編著 ; 北尾悟 [ほか] 共著

建帛社, 2010.3

改訂

Other Title

改訂食品学I・II

改訂食品学III

Title Transcription

ショクヒンガク I II

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Note

五訂増補日本食品標準成分表準拠

その他の共著者: 佐々木弘子, 筒井知己, 橋本俊二郎

文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 総論(食品;食品の一般成分;食品の嗜好成分;食品の特殊成分;食品の物性)
  • 第2編 各論(食品の供給と消費;穀類;いも類;豆類;種実類;野菜類;果実類;きのこ類;藻類;食肉類;乳類;卵類;魚介類;油脂類;調味・嗜好食品)

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Details

  • NCID
    BB02210989
  • ISBN
    • 9784767904153
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 371p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
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