Bibliographic Information

お米 = riz

アラン・デュカス著

(アラン・デュカスのひと皿フレンチ : LEÇON de cuisine日本版 / アラン・デュカス著)

140B, 2010.8

Title Transcription

オコメ = riz

Available at  / 5 libraries

Note

レシピ考案 調理:ダヴィッド・ブラン(David Bellin)

監修:ジェラール・マルジョン

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 料理のまえに(アラン・デュカスからのメッセージ;フランス料理とお米;3種の作りおきレシピ;成功への10の秘密)
  • お米料理(かぼちゃと生ハムのリゾット;ココナッツ風味のライス 仔羊のカレー;いかとレモンのリゾ;海の幸のパエリヤ ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB03645262
  • ISBN
    • 9784903993089
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大阪
  • Pages/Volumes
    60p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top