給食経営管理論

Author(s)

Bibliographic Information

給食経営管理論

韓順子, 大中佳子著

(サクセス管理栄養士講座 / 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会監修, 12)

第一出版, 2010.11

Title Transcription

キュウショク ケイエイ カンリロン

Available at  / 71 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 給食の概念
  • 給食における経営管理
  • 給食における栄養・食事管理
  • 給食の組織・人事管理
  • 施設・設備管理
  • 給食の生産(調理)管理
  • 給食の品質管理
  • 給食の会計・原価管理
  • 給食の情報処理管理
  • 事故・災害時対策
  • 保健・医療・福祉・介護における給食の位置付けと給食経営

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB04237374
  • ISBN
    • 9784804112374
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 220p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top