日本食品標準成分表 : 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告 Standard tables of food composition in Japan : report of the subdivision on resources the council for science and technology ministry of education, culture, sports, science and technology, Japan
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日本食品標準成分表 : 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告 = Standard tables of food composition in Japan : report of the subdivision on resources the council for science and technology ministry of education, culture, sports, science and technology, Japan
全国官報販売協同組合, 2010.12
- 2010
- Other Title
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日本食品標準成分表 : 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告
日本食品標準成分表
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ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ : モンブ カガクショウ カガク ギジュツ・ガクジュツ シンギカイ シゲン チョウサ ブンカカイ ホウコク
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Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine Library図
2010498.51/Mo31/2010011701323
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Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
2010498.51||N71||1040006763
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Nihon University College of International Relations Library国際
2010498.51 ||N71.1||201000421355K
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Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
2010G-15||Sho||2010026719
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Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 説明(日本食品標準成分表の目的及び性格;日本食品標準成分表2010)
- 第2章 日本食品標準成分表2010(本表)(穀類;いも及びでん粉類;砂糖及び甘味類 ほか)
- 第3章 資料(食品群別留意点;食品成分に関するデータ整備のあり方等に関する検討会報告書;原材料的食品のもととなる生物の学名 ほか)
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