日本食品標準成分表 : 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告 Standard tables of food composition in Japan : report of the subdivision on resources the council for science and technology ministry of education, culture, sports, science and technology, Japan

Bibliographic Information

日本食品標準成分表 : 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告 = Standard tables of food composition in Japan : report of the subdivision on resources the council for science and technology ministry of education, culture, sports, science and technology, Japan

文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会編集

全国官報販売協同組合, 2010.12

  • 2010

Other Title

日本食品標準成分表 : 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会報告

日本食品標準成分表

Title Transcription

ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ : モンブ カガクショウ カガク ギジュツ・ガクジュツ シンギカイ シゲン チョウサ ブンカカイ ホウコク

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Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 説明(日本食品標準成分表の目的及び性格;日本食品標準成分表2010)
  • 第2章 日本食品標準成分表2010(本表)(穀類;いも及びでん粉類;砂糖及び甘味類 ほか)
  • 第3章 資料(食品群別留意点;食品成分に関するデータ整備のあり方等に関する検討会報告書;原材料的食品のもととなる生物の学名 ほか)

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Details

  • NCID
    BB04299859
  • ISBN
    • 9784915392870
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iii, 510p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
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