Bibliographic Information

食品微生物の生態 : 微生物制御の全貌

ICMSF(国際食品微生物規格委員会)編

中央法規出版, 2011.2

Other Title

Microorganisms in foods 6 : microbial ecology of food commodities

Title Transcription

ショクヒン ビセイブツ ノ セイタイ : ビセイブツ セイギョ ノ ゼンボウ

Available at  / 133 libraries

Note

原著2版の翻訳

監訳: 山本茂貴, 丸山務, 春日文子, 小久保彌太郎

参考文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食肉および食肉製品
  • 家禽製品
  • 魚介類および魚介製品
  • 飼料およびペットフード
  • 野菜および野菜加工品
  • 果実および果実製品
  • スパイス、乾燥スープおよびアジアの香辛料
  • 穀類および穀物食品
  • 堅果類(ナッツ)、脂肪種子類および乾燥マメ科植物類
  • カカオ、チョコレートおよび菓子類〔ほか〕

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB04674073
  • ISBN
    • 9784805833957
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xvi, 891p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top