食品微生物の生態 : 微生物制御の全貌
Author(s)
Bibliographic Information
食品微生物の生態 : 微生物制御の全貌
中央法規出版, 2011.2
- Other Title
-
Microorganisms in foods 6 : microbial ecology of food commodities
- Title Transcription
-
ショクヒン ビセイブツ ノ セイタイ : ビセイブツ セイギョ ノ ゼンボウ
Available at / 133 libraries
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
588.51:I57:2nd ed5010780814
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
原著2版の翻訳
監訳: 山本茂貴, 丸山務, 春日文子, 小久保彌太郎
参考文献: 各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 食肉および食肉製品
- 家禽製品
- 魚介類および魚介製品
- 飼料およびペットフード
- 野菜および野菜加工品
- 果実および果実製品
- スパイス、乾燥スープおよびアジアの香辛料
- 穀類および穀物食品
- 堅果類(ナッツ)、脂肪種子類および乾燥マメ科植物類
- カカオ、チョコレートおよび菓子類〔ほか〕
by "BOOK database"