食品学
Author(s)
Bibliographic Information
食品学
(Nブックス)
建帛社, 2011.3
改訂版第2版
- 2
- Other Title
-
改訂食品学 : カイテイ ショクヒンガク
- Title Transcription
-
ショクヒンガク
Available at / 75 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
2498.51||Sh96||2 改訂2版40007182
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
498.51||Sug||026734026734
-
2498.51/SUG/80116366280116363
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
日本食品標準成分表2010準拠
その他の共著者: 小嶋文博, 加藤隆夫, 佐々木弘子, 鈴木平光, 田所忠弘, 藤野博史
文献あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 食品(食品と食物;食品の成分;食品の分類;食品の消費と供給)
- 第2章 植物性食品(穀類;イモ類;マメ類;種実類;野菜類;果実類;キノコ類;海藻類)
- 第3章 動物性食品(食肉類;乳類;卵類;魚介類)
- 第4章 その他の食品(食用油脂;甘味料;調味料;香辛料;嗜好飲料とアルコール飲料)
by "BOOK database"