Bibliographic Information

食品学

菅原龍幸編著 ; 青木隆子 [ほか] 共著

(Nブックス)

建帛社, 2011.3

改訂版第2版

  • 2

Other Title

改訂食品学 : カイテイ ショクヒンガク

Title Transcription

ショクヒンガク

Available at  / 75 libraries

Note

日本食品標準成分表2010準拠

その他の共著者: 小嶋文博, 加藤隆夫, 佐々木弘子, 鈴木平光, 田所忠弘, 藤野博史

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品(食品と食物;食品の成分;食品の分類;食品の消費と供給)
  • 第2章 植物性食品(穀類;イモ類;マメ類;種実類;野菜類;果実類;キノコ類;海藻類)
  • 第3章 動物性食品(食肉類;乳類;卵類;魚介類)
  • 第4章 その他の食品(食用油脂;甘味料;調味料;香辛料;嗜好飲料とアルコール飲料)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB05706335
  • ISBN
    • 9784767904443
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 216p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top