食品の界面制御技術と応用 : 開発現場と研究最前線を繋ぐ

Author(s)

Bibliographic Information

食品の界面制御技術と応用 : 開発現場と研究最前線を繋ぐ

松村康生, 松宮健太郎, 小川晃弘監修

シーエムシー出版, 2011.7

Other Title

Technologies for interfacial control and their applications to foods : link the frontiers of research to the actual spots of development

食品シリーズ

High technology information

Title Transcription

ショクヒン ノ カイメン セイギョ ギジュツ ト オウヨウ : カイハツ ゲンバ ト ケンキュウ サイゼンセン オ ツナグ

Available at  / 32 libraries

Note

ブックジャケットに「食品シリーズ」「High technology information」とあり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品における界面化学の基礎(液状乳化系食品;固体分散系食品;気泡分散系食品)
  • 第2編 界面制御に関わる食品素材(乳化剤;油脂;高分子)
  • 第3編 界面制御技術の応用例(小麦加工品;乳製品;油脂製品;菓子類;飲料;調味料)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB06456233
  • ISBN
    • 9784781304045
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 254p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top