Bibliographic Information

惣菜入門

中山正夫著

(食品知識ミニブックスシリーズ)

日本食糧新聞社, 2011.9

改訂4版

Title Transcription

ソウザイ ニュウモン

Available at  / 36 libraries

Contents of Works

  • 参考文献: p180-181

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 惣菜とは
  • 2 惣菜の原料
  • 3 惣菜の製造
  • 4 惣菜の保蔵、流通
  • 5 そうざい業を始める手続きなど
  • 6 惣菜に関係する用語解説

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Details

  • NCID
    BB06927169
  • ISBN
    • 9784889271492
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 181p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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