進化する食品テクスチャー研究
Author(s)
Bibliographic Information
進化する食品テクスチャー研究
エヌ・ティー・エス, 2011.12
- Other Title
-
進化する食品テクスチャー研究
- Title Transcription
-
シンカ スル ショクヒン テクスチャー ケンキュウ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
進化する食品テクスチャー研究
2011.12.
-
進化する食品テクスチャー研究
Available at / 133 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.51||Sh64110040492
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
執筆者: 山野善正, 森友彦, 大越ひろ [ほか]
参考・引用文献: 各節末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 テクスチャーとは
- 第2章 レオロジーとその測定
- 第3章 食品の構造
- 第4章 咀嚼と嚥下
- 第5章 テクスチャー用語とオノマトペ
- 第6章 テクスチャー各論
- 第7章 特殊なテクスチャー
- 第8章 加工、調理操作とテクスチャー
- 第9章 他の物理的感覚
by "BOOK database"