Bibliographic Information

食品工学

日本食品工学会編

朝倉書店, 2012.4

Title Transcription

ショクヒン コウガク

Available at  / 175 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品と工学
  • 食品工学の基礎計算
  • 物質収支・エネルギー収支
  • 殺菌
  • 伝熱
  • 凍結と解凍
  • 濃縮
  • 平衡と物質移動
  • 蒸留
  • 抽出
  • 流動
  • 撹拌と乳化
  • レオロジー
  • 固液分離
  • 膜分離
  • 吸着と洗浄
  • 乾燥
  • 保存
  • バイオリアクター
  • 主な食品加工装置とプロセス

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB0879981X
  • ISBN
    • 9784254431148
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 182p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top