食品学・食品機能学・食品加工学

Bibliographic Information

食品学・食品機能学・食品加工学

長澤治子編著

(食べ物と健康)

医歯薬出版, 2012.3

第2版

Other Title

Shokuhingaku, shokuhinkinougaku, shokuhinkakougaku

Food science, function and processing

食品学食品機能学食品加工学

Title Transcription

ショクヒンガク・ショクヒン キノウガク・ショクヒン カコウガク

Note

欧文タイトルは標題紙裏による

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 ヒトと食べ物
  • 2 食品の分類
  • 3 食品成分の理解
  • 4 食品の二次機能・三次機能
  • 5 食品保存・加工に伴う食品成分の変化と栄養
  • 6 食品の生産・加工・保存・流通と栄養
  • 7 食品の表示と規格基準
  • 8 各種食品の栄養特性・機能特性

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB09327656
  • ISBN
    • 9784263707142
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 273p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top