Bibliographic Information

高齢者用食品の開発と展望

大越ひろ, 渡邊昌, 白澤卓二監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2012.7

Other Title

Prospects and development of the food for the elderly

High technology information

Title Transcription

コウレイシャヨウ ショクヒン ノ カイハツ ト テンボウ

Available at  / 40 libraries

Note

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 高齢者の身体的特徴の変化
  • 第2章 疫病予防食品の開発
  • 第3章 介護食品の開発
  • 第4章 高齢者用食品開発のための新しい製造技術
  • 第5章 高齢者向け食品素材
  • 第6章 高齢者食品向け容器・包装技術
  • 第7章 高齢者福祉施設などにみる高齢者の食事と食介護の問題点

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Details

  • NCID
    BB09764297
  • ISBN
    • 9784781306230
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 302p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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